Wednesday, January 11, 2006

Karjala takaisin, miksi ei: "1976 vappupuheessa Tarja Halonen totesi Suomelle olevan siunaus jos liittyisimme Neuvostoliittoon rauhanomaisin keinoin"

Suomelta miehitettyjen alueiden asia = Karjala takaisin = Kaikki miehitetyt alueet takaisin: Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentät, Huippuvuoret, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala, Suomenlahden saaret, sekä aluevesirajan laajennus Viron kanssa, jotta estämme miehittäjä-Ryssän maakaasu- ja öljyputken viemisen Suomenlahden halki rannikkojamme vaarantaen todennäköisillä ympäristörikoksillaan.

Suojelkaamme Itämerta ja rannikoitamme = Estäkäämme Ryssän maakaasu- ja öljyputken kulku Suomenlahden ja Itämeren halki.

Ystävällisesti presidentti-instituutin korkeantason konsultoija aluepalauttaja ja historioitsija tamperelainen Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi



Arto Lahti presidentiksi on kestävää kehitystä;)

Karjala takaisin eli kaikkien miehitettyjen alueidemme palautusta vastustavat ja jarruttavat kaikin mahdollisin keinoin kansakuntamme suurimmat miehittäjä-Ryssää palvovat tahot, jotka ovat päässeet valtaan Neuvosto-Venäjää lipomalla ja suomettamalla häilemättömästi kansakuntaamme väärillä johtopäätöksillä ja teeseillä, sekä sotasyyllistämisillämme


"1976 vappupuheessa Tarja Halonen totesi Suomelle olevan siunaus jos liittyisimme Neuvostoliittoon rauhanomaisin keinoin"

"Asiasta kirjoitti mm. Tiedonantaja-lehti sekä neuvostoliittolainen Izvestja heti Vapun jälkeen. Onkohan noita lehtiä vielä jossain saatavilla? "

On saatavilla.
Mene esimerkiksi Helsingin Yliopiston kirjastoon ja pyytäkää Tiedonantajan mikrofilmejä ko. päivältä (tai tietenkin seuraavalta, on varmaankin samassa kelassa) ja kopioikaa puhe tänne, jos ette muuten sitä käsiinne saa.

Tarvitaan vakuuttavia dokumentteja.

HELSINGIN YLIOPISTON KIRJASTO

Avoinna:
ma-pe 9-20
la 9-16, su suljettu

http://www.lib.helsinki.fi/

Ystävällisesti asian tiedoksenne saattaen yhteiskuntakriitikko, historioitsija ja aluepalauttaja Seppo Lehto Tampere

Karjala takaisin - terveisin mistään ja miltäänosin tinkimättä kansakunnallisista tavoitteistamme Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentät, Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret aluevesioikeuksineen

Muistakaa käydä äänestämässä ensimmäisellä presidentinvaalien kierroksella Arto Lahti presidentiksi ja toisella kierroksella pitkin hampain Sauli Niinistö Karjala takaisin - terveisin; )

No comments: